Integritetspolicy

För att värna om din integritet har vi en policy som noga förklarar rutiner som Brakasse har för att säkerställa din personliga integritet.

 1. Samtycke
 2. Insamling av personlig data
 3. Användning av personlig data
 4. Delning av personlig data
 5. Radera personlig data
 6. Tredjepartsdata
 7. Webbkakor
 8. Företagsuppgifter

Samtycke

När du använder Brakasse (brakasse.se) samtycker du till vår integritetspolicy.

Insamling av personlig data

Brakasse samlar in, sparar och använder viss data när du använder vår sajt. Detta inkluderar:

 1. Information om din enhet och nätverk så som IP-adress, webbläsarens typ och version, typ av enhet och operativsystem,
 2. samt information om hur du använder Brakasse så som vilken sida du besökte precis innan Brakasse, vilka sidor du besöker på Brakasse och hur längre du stannar på Brakasse,
 3. samt information som du fyller i genom kontaktformulär på Brakasse så som namn, e-post, ämne och meddelande,
 4. samt annan information som du aktivt delar med dig av till oss så som i kontaktformuläret.

Användning av personlig data

Jag hade inte samlat in information om det inte fanns en viktig användning för denna. Brakasse använder din information till att:

 1. Analysera och förbättra webbplatsen,
 2. samt kunna hjälpa till genom kontaktformuläret,
 3. samt ge tredjeparter information om hur webbsidan fungerar och vilka som besöker den.

Brakasse säljer aldrig dina uppgifter till tredjeparter.

Delning av personlig data

Utöver tredjeparter som har tillgång till opersonlig data och viss begränsad personlig data för att analysera hur webbplatsen fungerar och vilka som besöker den i förbättringssyfte delar Brakasse aldrig din personliga data med någon. Undantag gäller endast om Brakasse blir tvingade i en förfrågan från en domstol.

Radering personlig data

Enligt GDPR har du rätten att:

 1. Be oss om att begära ut din personliga data,
 2. samt be oss ta bort din personliga data.

För att ta bort kakor gör du det direkt i din webbläsare. Där kan du även blockera att kakor sparas över huvud taget, eller blockera tredjepartskakor.

Informationen jag kan ta bort är den som går att koppla till dig genom till exempel IP-adress. Anonym information tar jag inte bort.

För att begära något av ovanstående, använd kontaktformuläret som finns länkat sidfoten på samtliga sidor på Brakasse. Notera även om du vill att jag tar bort datan som är inskickad genom kontaktformuläret. Begär du ut information inkluderar jag även denna som sker vid användning av kontaktformuläret.

Tredjepartsdata

När du använder dig av Brakasse godkänner du att tredjepartsföretag får tillgång till en begränsad information om din enhet och ditt nätverk. Tredjepartsföretagen är Google i form av analys av data samt Adtraction i form av annonsspårning. När du klickar på en länk till en extern hemsida gäller deras integritetspolicy.

Webbkakor

Brakasse använder kakor för att spåra klick till att analysera besöksmönster på webbplatsen genom Google, samt till att spåra klick genom Adtraction.

Företagsuppgifter

Brakasse är en del av Leet Leads AB som är ett registrerat företag i Sverige med organisationsnumret 559262-1097 med momsregistreringsnummret SE559262-109701. Leet Leads AB har sin verksamhet på Mellanvångsvägen 2 C, 223 58, Lund. Brakasse har telefonnummer 07 – 003 032 64 och e-postadressen info@brakasse.se.