Vi har skapat en helt ny tjänst!Stora nyheter! Vi är glada över att kunna presentera en helt ny hemsida.

Mer information

Om sidan

Här hittar du lite information om själva tjänsten, varför vi har skapat tjänsten och hur den kan hjälpa dig som funderar på att beställa en färdig matkasse. Fortsätt läsa för mer information om sidan.

Detta är Brakasse.se

Brakasse.se är en tjänst för dig som vill jämföra matkassar och vill göra detta med hjälp av en smidig och pålitlig tjänst. På Brakasse.se kan du gå från att precis ha börjat Googla lite kring vilka matkassar som är bra till att veta precis vilken matkasse som är rätt för dig, på bara några minuter.

Vi som skriver på Brakasse har alla två intressen som utmärker oss bland andra jämförelsesidor, vi gillar mat och ekonomi. Matkassar handlar nämligen lika mycket om både mat och ekonomi. När du handlar en matkasse vill du att maten ska vara god, att råvarorna ska hålla hög kvalitet. Detta är något vi brinner för, därför recenserar vi alla leverantörer som nämns på sajten.

Utöver det är vår uppfattning att de allra flesta också vill ha en matkasse som ger någon form av vinst, detta kan vara i form av att den är billig i förhållande till samma mat köpt på den lokala matbutiken, eller att tidsbesparingen är stor och att du kan göra mer givande eller avslappnade aktiviteter än att handla mat. Oavsett varför du väljer en färdig matkasse så kan vi med enkelhet hjälpa dig hitta den bästa matkassen.

Nya brakasse.se (v2.0)

Vår nya tjänst fokuserar på att erbjuda dig som besökare prisuppgifter för alla matkassar som finns tillgängliga i Sverige, så du slipper surfa runt och besöka alla matkasseföretag för att ta reda på deras aktuella priser. Vår idé är att alla matkassar ska finnas tillgängliga på ett ställe, så du enkelt kan jämföra och hitta den billigaste matkassen.

Kommande uppdateringar:

  • Fler leverantörer, varje vecka lägger vi till nya leverantörer.
  • Vi planerar även att erbjuda bättre information om matkassarna i form av undersidor.